top of page

Începând din 2 decembrie 2018, în catedrala romano-catolică "Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iaşi se va celebra o sfântă Liturghie în limba engleză, în fiecare duminică, la ora 12.30, pe perioada anului universitar (exclusiv în vacanţe).

catedrala.jpg

Duminică, 18 noiembrie 2018, în cadrul sfintei Liturghii de la orele 16:00, a avut loc adeziunea la Asociația Studenților Catolici din Iași!

În seara zilei de 21 octombrie, la subsolul bisericii ”Sfântul Anton” din Iași, a avut loc balul bobocilor organizat de Asociația Studenților Catolici din Iași.

0 (4).jpg

Duminică, 14 octombrie 2018, la catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Iași, studenții catolici s-au unit în rugăciune cu ocazia deschiderii noului an universitar.

În perioada 17-20 septembrie 2018, complexul "Voievod" din comuna Suceviţa, judeţul Suceava, a găzduit cea de-a VII-a ediţie a Săptămânii Sociale pentru Studenţi. Aproape o sută de tineri, împreună cu organizatorii şi invitaţii lor, au desluşit sensul alienării sufletului.

0 (5).jpg

În dimineaţa zilei de vineri, 27 aprilie 2018, un grup de 50 de studenţi, însoţiţi de PS Petru Gherghel şi de pr. Fabian Doboş, au plecat din faţa Palatului Culturii din Iaşi în spirit de credinţă într-un pelerinaj la Sighetu Marmaţiei, dorind să calce pe urmele fericitului episcop martir Anton Durcovici, de la naşterea căruia sărbătorim anul acesta 130 de ani.

0 (6).jpg

Sâmbătă, 24 februarie 2018, în Aula Magna a Institutului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași, s-a desfășurat a șasea ediție a Zilei Sociale pentru Studenți, cu tema Sărăcia, binecuvântare sau blestem?

01 (1).jpg
bottom of page