top of page

Asociaţia Studenţilor Catolici din Iaşi (ASCI) şi-a mărit familia, primind cu bucurie noii membri prin intermediul adeziunii, la Liturghia de la ora 16.00, animată de tineri, duminică, 28 noiembrie 2021, în Catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iaşi. Pentru ca acest eveniment, precum şi viitoarele activităţi să fie pe măsura aşteptărilor, Oficiul pentru Pastoraţia Universitară a organizat un timp de meditaţie, formare şi cunoaştere la Horpaz, în zilele de 26 şi 27 noiembrie, la casa de reculegere care aparţine Seminarului din Iaşi.

Duminică, 24 octombrie 2021, în Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iași, a avut loc Sfânta Liturghie de deschidere a anului universitar 2021-2022, prezidată de Preasfințitul Iosif Păuleț, păstorul diecezei noastre, concelebrând pr. Eduard Cristian David, capelan universitar, și alți preoți din Iași care se ocupă cu pastorația tinerilor.

0 (1).jpeg

Pe data de 21 mai 2021, aproximativ 40 de studenți am participat împreună cu părintele Fabian Doboș la pelerinajul din Sighetu Marmației, pentru a călca pe urmele Fericitului Anton Durcovici, la 7 ani de la beatificarea acestuia, cât și pentru a descoperi istoria personalităților care au trecut prin aceste locuri.

0.jpg

Aula Magna a Institutului Teologic Romano-Catolic "Sfântul Iosif" din Iaşi a găzduit sâmbătă, 20 februarie 2021, a noua ediţie a Zilei Sociale pentru Studenţi (ZSS) organizată cu participare on-line de Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, în colaborare cu Oficiul pentru Pastoraţia Universitară a Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi şi Asociaţia Studenţilor Catolici din Iaşi. Moderatorul acestui eveniment a fost lect. univ. dr. pr. Fabian Doboş.

1 (1).jpg
bottom of page