top of page

ECHIPA DE ORGANIZARE

  • Coordonator: Pr. David Eduard-Cristian, capelan universitar

                                Telefon: 0748 553 080;

                                Email: david.eduard.christian@gmail.com

  • Președinte: Bișoc Bianca Maria

                             Telefon:  0728 462 489

                             Email: mariabianca1718@gmail.com

  • Vicepreședinte: Adam Alin Iulian

                                     Telefon: 0764 220 983

                                      Email: alinadam581@gmail.com

  • Echipa design: Ana-Maria Țicloș, Celestin Benechea 

  • Activități recreative: Cristian Țicloș, Miruna Antal, Teodor Adrian Cîrjă

  • Echipa media: Laurențiu Dîncă, Francesca Paula Pelciar, Alma Ciobanu

 

                     Despre pr. David Eduard-Cristian, capelan universitar

                   S-a născut la data de 11 aprilie 1995 în localitatea Tuta. A absolvit Seminarul „Sântul Iosif” din Bacă în anul 2014 și Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iaşi în anul 2021. A fost hirotonit preot la data de 24 iunie 2021 în Catedrala „Sfânta Fecioară Maria Regină” din Iași de către Episcopul Iosif Păuleț. Misiunea lui ca preot nou-sfințit a început fiind numit vicar în Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Iași (2021– prezent), responsabil cu pastorația tineretului în Decanatul de Iași (2022-prezent), iar de la 1 Septembrie 2022 capelan universitar pentru studenții din Iași.

                     Misiunea părintelui Eduard este pe cât de frumoasă, pe atât de importantă pentru că are în vedere creșterea studenților atât pe plan personal, spiritual cât și pe plan social, creștere ce are în vedere devenirea lor autentică în lume. Astfel, el devine un deschizător de drumuri pentru ca fiecare tânăr student să aibă posibilitatea de a se dezvolta, învățând să se cunoască mai bine pe el însuși, să relaționeze cât mai bine cu ceilalți, să cunoască drumul credinței, să ia inițiative, să vină cu propuneri, să-și pună în valoare talanții, servind scopuri nobile care vor aduce roade cu ecouri veșnice.

                 Creând această atmosferă de familie, părintele devine unul dintre studenți dar care este mereu sprijin pentru tinerii care caută adevărul, frumosul, care îl caută pe Cristos, ajutându-i să devină oameni plini de iubire, integri și care, prin faptele lor, să-l mărturisească pe Isus care este iubire și tinerețe.

bottom of page